Onze geschiedenis

Sinds 1985 legt het familiebedrijf zich toe op projecten in de woningbouw, bouw van appartementen en bouw van nijverheidsgebouwen.

In onze blijvende zoektocht technologisch en ecologisch aan de top te blijven, werd een nieuwe afdeling opgestart bij de AGM-group die zich inlaat met staalskeletbouw.

Bouwen met staal biedt talrijke voordelen en samen met onze partners pogen wij die te optimalizeren.

Architecten, bouwpromotoren en bouwheren delen onze visie hetgeen zich vertaalt in een portefeuille van staalskeletbouw en projecten in ontwikkeling.

MODERNe Technologieën

Bij staalskeletbouw wordt de dragende structuur van het gebouw gemaakt van stalen profielen.

Vloeren en wanden zijn samengesteld uit koudgewalste stalen profielen.

Het binnenskelet wordt met warmgewalste stalen profielen gemonteerd.

Hierdoor zijn we enorm flexibel, kan in grote overspanningen worden voorzien en kunnen alle soorten gebouwen worden gerealiseerd.

Hoe gaan we te werk?

De plannen worden uitgetekend in 3D. Op basis hiervan worden de wanden en profielen bepaald en aangemaakt. Deze worden genummerd en voorzien van inkepingen/gaten.

De staalstructuur wordt kant en klaar op de werf aangeleverd zodat de opbouw ter plaatse op snelle wijze kan doorgaan.

De bouwheer kan vrij het uitzicht van het gebouw bepalen gezien staalskeletbouw toelaat dat de afwerking kan gebeuren met traditionele steen, hout, crepi, pvc, alucobond…

PROFESSIONEEL TEAMWORK

In de loop der jaren hebben wij bevoorrechte banden opgebouwd met architecten en uiterst deskundige experten in staalconstructies.

In-house beschikken wij over de meeste recente inzichten inzake staalskeletbouw.

Samen met onze partners delen wij visie, kennis en enthousiasme.

Innovatieve Oplossingen

Hier bij Steel werken de meest gekwalificeerde en ervaren professionals op het gebied van bouw en architectuur. Ze garanderen de beste service en materialen.

Nieuwste technologieën

Succesvolle preconstructieplanning leidt tot succesvolle projectafronding. We zijn gepassioneerd door preconstructie en de impact die het heeft op projectsucces!

Indrukwekkende ontwerpoplossingen

Al uw frisse ideeën kunnen in uw huis worden geïmplementeerd door onze superprofessionele interieurontwerpers. Ze creëren een unieke ruimte om comfortabel te wonen.

Wij Zijn Steel

We hebben de ideeën en visies omgezet in bekroonde projecten.